Awake

Nogge har påbörjat en 3 årsutbildning med Carlos Chan varav första intervallen är nu under 4 dagar. Och när han kommer hem möts vi ett dygn innan jag tar med mitt pick och pack och lilla Sofia och åker till Indien. Det är verkligen en spännande tid vi har framför oss, det känns som vi båda kommer finna mer av oss själva och förhoppningsvis hitta helt hem i våra egna hjärtan. Tänk att just den vägen, den som går inåt kan upplevas så lång, den som borde vara den naturligaste att finna kan gömma sig så väl bakom år av mönster och föreställningar, toppat med massa rädslor för att frigöra det gamla och släppa fram det sanna.

Jag vill vara sann, det är min största längtan att våga leva som den jag är. Nej, förresten, den största längtan är givetvis att leva livet fullt ut. Att vakna upp och känna mig livslevande. Levande. Lev – Ande!

Min smygsamma lilla önskan med kursen på Oneness University är att få fart på hela systemet i mig, det jag önskar mig är ett kärleksfullt men tydligt Wake Up Call…

 

 

Kommentarer till “Awake

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *