Awareness alone

You have long been bound thinking;
I am a person.
Let the knowledge: I am Awareness alone, be the sword that frees you.

1.14 Ashtavakra Gita

 

2 kommentarer till “Awareness alone

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Hej Annelie
  Det var så fint att mötas igen i vår lilla ’Release Your Beauty’grupp. Tacksam för att Pernilla bjöd in oss på soppa 🙂

  Vad rar du är som skriver så fint och delar med dig av din insikt, tack snälla! Vi har så mycket att spegla och hjälpa varandra med, bara genom att vara oss själva, vara medmänniskor och visa vår sårbarhet och vad vi själva funnit. Jag tycker alltid det jag själv inser att vi alla är så lika och vi alla har liknande sår inom oss. To See is to be Free, säger Onenessläran och jag måste säga att det stämmer för mig. Genom att se vart det kommer ifrån så släpper lagringen (smärtan) sin makt över mig, känslorna får liv, de får svalla iväg och släppa taget. Känslor i rörelse gör inte alls ont, tvärtom gnager och skaver det nått otroligt om de sätter sig fast och blir låsta.

  Genom att SE så frigörs de. Den som SER är det högre medvetandet. Det är själen. Genom att vara i vårt sanna jag, själen, så släpper bojorna (som visar sig vara illusioner) från Sinnet och vi blir fria.

  Fortsätt att öppna upp Dig, livet är fyllt med gåvor och lycka!
  Tack än en gång för din delning igår och här i det här forumet, genom att dela med oss hjälper vi andra och förstärker det vi inom oss som vi redan har funnit.

  VarmKram Sofia

 2. Annelie

  hej fiina sofia
  och tack för en underbar gårdagskväll med dig och de andra fina medsystrarna…var så jättefint att få vara med er alla igen. Vill bara speciellt tacka för att jag fick prata om mina funderingar kring hur man får ur sig känslor och dina öppna svar på dom tankar jag har. Och jag fick mig en riktig tankeställare när du berättade om henne som levde sitt liv i väntan på att bli redo…jag började genast fundera kring hur jag själv hanterar mitt liv. Väldig värdefullt att få prata om det här för mig…det var precis som något släppte, jag fick en sån otrolig energikick av att ses igen och få lätta på mina innersta tankar och känslor. KÄnner mig jättepigg och lycklig idag. Kommer att öppna mig för livet mycket mer nu. TACK att du finns i mitt och allas våra liv! stor kram Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *