Bali business

Åker till Bali nästa vecka och det känns som det kommer bli en väldigt betydelsefull resa för mig, mer än jag kan föreställa mig. Både för mig och för mitt företagande.

Det börjar med tio dagar Yogaretreat. Fast det är ju ingen retreat, det är del två på min Yogalärarutbildning, men jag ser det som retreat att yoga, meditera, dansa, sjunga, sola, bada och äta fräsch vegetarisk mat i detta varma paradis.

Efter det så kommer min efterlängtade familj och vi har skön semester tillsammans. Närvaro, bad och sol är vår högsta prioritet och det toppas med vänbesök från Malaysia.

Och så kommer jag träffa en svensk kläddesigner som bor på Bali och se hennes kollektion och kanske även produktion. Vem vet om mina drömmar om en Yogakollektion kan uppfyllas. Idag hade hon och jag vårt första möte, då hon är hemma i Sverige på besök. Mötet kändes väldigt speciellt och rätt. Hon talar om slumpen i sitt liv. Jag förstår så väl vad hon menar med slumpen, och det är det som gör att jag tror på andlighet, men jag kallar slumpen för mening.

Mitt liv flyter lätt och smidigt just nu och jag är så oerhört tacksam!

 

2 kommentarer till “Bali business

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *