Bara för idag

Mitt liv bubblar och spritter just nu! Jag känner mig som en deltagare i 12 stegs program när jag tänker; Just idag är en toppenbra dag. Den är så fin den tanken; Bara för idag.

Och även om vi lever med sorg, smärta, beroende, glädje, lycka, energi inom oss just i stunden så är mycket fokus för mig just nu att leva i stunden. Jag har varit mindre bra på det förut, men just idag är jag väldans bra på det och jag passar på att njuta av att jag är så bra på det.

Hänger du med?

Och om du inte gör det så spelar det ingen roll för mig. För jag har också blivit så väldans bra på att bry mig mest om vad som är bra för mig, istället för att bry mig om vad alla andra tycker eller kan tycka.

… och jag hänger med, så det är det viktigaste för mig just idag!

 

2 kommentarer till “Bara för idag

  1. Christina Johanssson

    Bravo – kör på den modellen, jag ska göra mitt bästa idag och många andra dar framöver! Ha det så bra gumman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *