Barnens helg

Lite bilder från helgen som innehållit timmar på lekland och sekunder i poolen, brrrr!

Mamma, jag har inte ljugit Shopping

Bad Bastu

Jag mår så gott, ingen dator (förrens nu då när barnen somnat), inget skrivande, inte ens yoga eller meditation och ingen tid vid varken spis eller dammsugaren – bara timme efter timme med barnen på deras villkor och med deras agenda. Lyxigt känns det att kunna tillbringa en sådan här helg tillsammans samtidigt som vi vet att Nogge och Izabelle har det fint där hemma. Tänk att så lite kan göra så mycket. Tänk att ett vardagsliv där hemma ändå kan vara långt ifrån varandra och att åka en bit bort kan föra en så nära. Det behövs så lite medvetenhet och närvaro för att upptäcka så mycket… jag upptäcker nått nytt i närvaron med mina barn var dag, de är som oupptäckta överflödiga skatter – livet är magiskt och det magiska är så oerhört nära.

Somnar tacksam!

Och så det där med tungan, Oscars tunga åker fram så fort kameralinsen zoomar in. De är i totalcynk, tungan och linsen. Jag andas och hoppas att det är någon förälder där ute som förstår (som sett liknande fas fara förbi). Och ber att min söta gullpojk någon gång ska få förevigas på bild med tungan på sin rätta plats. Kanske ska passa på nu när han sover…

 

2 kommentarer till “Barnens helg

 1. Fia

  Åh nej! Just ja, tiden med hålla-handen-för-kameran kommer också, huuu!
  Bra att du påminner om det så jag kan glädjas åt räcka-ut-tungan-tiden 😉

  Kram på Dig ♥

 2. Jennifer

  Haha, ja det där med tungan känns igen :), under en kortare period var det bättre men nu är det omöjligt att fota min tonåring, det är en hand som åker upp framför linsen hela tiden, så det gäller att verkligen smyga fram med kameran ;).
  Vilken härlig helg ni haft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *