Begrundar

Två gånger nu på sista veckan har jag skrivit Förslutna – när jag skulle skriva förflutna. Och det jag fann i mitt inre igår under transformationgame var både förflutet och förslutet. Nu är det inte förslutet nå längre. Idag stannar och betraktar vad det är jag känner. Och jag känner mycket. Min kropp är i obalans. Mina känslor är i turbulens. Och jag bara tar emot och är. Och det känns så bra. Jag gör ingenting – jag betraktar.

Idag fick jag lov och ställa in en Seans som jag skulle hållt ikväll. Min hjärna och mina gamla värderingar påminner mig högt och tydligt om att så gör man minsann inte. Dom säger: Man ställer inte in ett arbete med så kort varsel. Och man ställer inte in ett arbete på dom grunderna. Nu gör du rätt för dig. Nu gör du det du åtagit dig.

Jag gillar inte att ställa in åtaganden. Men jag förmår inte göra mitt åtagande idag. Jag behöver acceptera det jag är i. Och samtidigt blir jag så lycklig när jag även kan begrunda dessa tankar och värderingar. Jag begrundar dom. Låter dom ebba ut och tystna till slut.

Idag väljer jag att möta det jag skall möta och jag möter det med en begrundande blick, utan att förändra, utan att trösta eller plåstra om, utan att förklara – jag bara är!

 

2 kommentarer till “Begrundar

  1. Lottis

    Kram till dig Fia! Du har all rätt i världen att bara vara, precis när DU behöver det!

  2. Elin J.

    Jag är med dej i djupet av mitt hjärta och tycker du gör fantastisk val ut ifrån ditt hjärta!
    Kärlek… Elin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *