Björnmöte

Drömde så intensivt och nära i natt om att jag och Nogge var på väg att gå till golfbanan en mil bort där vi hade satt barnen på varsin privatlektion(!?). På vår långa promenad längs den tomma landsvägen så möter vi två brunbjörnar (!!!) och samtidigt kommer X (en hockeypappa i Oscars lag) med sin bil, jag vinkar i panik till honom att stanna och hoppar raskt in i baksätet och tar skydd, ropar åt Nogge att följa efter. Men han går runt bilen, björnarna till mötes och med mobilkameran framme. Klappar om den björnen som anländer först, den är mindre än den storvuxna björnmamman som kommer efter, troligtvis hennes tonårsson. Så där står Nogge utanför bilen och klappar björnen och fotar.

Sen fortsätter drömmen… vi överlevde björnmötet dock, drömmen barkade ur i annat svammel.

Jag vaknar tack och lov, vissa drömmar är skönt att vakna upp ur, skyndar mig att läsa i Djurens Språk om vad för budskap björnarna ville ge mig/oss.

Var modig och älska även dig själv. 
Din gåva är att älska dig själv och därmed hela världen. 

Du behöver älska allt hos dig själv för att skapa en värld i skönhet. 
Björnar går alltid på djupet inom sig själva.
Utforska och se över ditt inre och omfamna allt du möter med kärlek.

Solöga

Och jag förundras över hur det gudomliga (universum) verkar med sina budskap, så magiskt. Just nu läser jag mycket om att älska mig själv och jag går djupt inom mig för att möta allt omedvetet som hägrar. Jag gör processer och meditationer dagligen i syfte att nå mitt högre jag som älskar mig gränslöst. Jag har också börjat skriva i en alldeles ny bönbok, där bönerna handlar om kärleken till mig själv. Kärleken till mitt medvetna och omedvetna jag. Kärleken till min rätsida och avigsida. Att nå den kärleken som älskar hela mig – oavsett… och evigt.

Och drömmen om björnarna är ju en fantastisk ledsagare, visar min rädsla där jag gömmer mig i bilen istället för att gå kärleken (björnen) till mig själv till mötes…. så som Nogge gjorde.

 

4 kommentarer till “Björnmöte

 1. Viveca Wålstedt

  Bear: Caution, Healing, Leadership

  Hrj Sofia,

  Delar gärna med mig <3

  The power of the Bear totem is the power of introspection. The answers to all our questions lie within us. Each of us has the capacity to quiet the mind, enter the silence and know. Just as the bear hibernates during the winter, people with a Bear totem will be quieter during the winter months. But they must awaken in the spring and seek whatever opportunities are around them. When you have a Bear totem, you are being guided to a leadership role. You must be fearless in defending your beliefs. The Bear also encourages you to exercise your abilities as a natural healer. (Note: Polar Bear has its own entry.)

  Kram

 2. Kondora Landby

  <3 Fin vägledning och en sak slår mig: kanske kanhända var drömmen en vägledare på ett sätt till….att när Nogge gjorde som han gjorde så vågar du se ännu djupare ner i din sanning – den totala kärleken till dig själv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *