Börjar min detox

Nu börjar min inre rening, den känslomässiga och mentala har ju pågått ett tag, och jag kommer att följa Ulrika Davidssons råd i boken Gå ner i vikt och rena kroppen med Detox. Jag vill rena mig än mer inför min Indienresa, jag vet att det gör gott både för kroppen och stödjer mig i min andliga utveckling. Just idag är jag inte redo att stänga av kaffemaskinen men jag kommer att dricka medvetet och mycket mindre, väl i Indien kommer jag inte att dricka kaffe alls.

Jag har boostat upp skafferiet och fruktskålen med gósaker, frukter, bär, grönsaker, nötter, thé och lite naturell sojayoghurt. Den nya blendern från Kitchen Aid är uppvärmd och laddad. Jag inväntar bara en härlig leverans från Holistic att toppa det hela med men tills den kommer så kryddar jag med Vetegräs i varje drink.

Efter alla hälsoinlägg genom åren så landar jag i att min högsta inre värdering är hälsa. Att vara en hälsosam förebild i många hänseenden och framför allt för mig själv och mina barn. Jag har skalat av kött, alkohol, socker, halvfabrikat,  produkter med noll eller nästan igen energi. Jag vill även äta mindre anmaliskt fett. Jag vill helt enkelt äta energirikt. Jag vill känna mig energifylld och vitaliserad. Jag vill leva sant. Sunt, rent och hälsosamt.

Jag tar med mig frågan in i min detox och vidare i mitt liv;

Hur känns det att utstråla hälsa?

 

4 kommentarer till “Börjar min detox

 1. sofia Post author

  Tack Kia!
  Det är ytterst ytterst lite soya och jag har bestämt mig för att följa råden i boken och försöka var dag att äta ifrån hennes föreslagna veckolista. Jag följer råden i boken helt enkelt.

  VarmKram
  Fia

 2. Kia

  Vad härligt med lite detox, det behöver vi nog alla ibland.

  Hur kommer det sig att du väljer sojaprodukter istället för de alternativ som finns?

  Ta hand om er!
  /kia

 3. Lena Landby

  Fin afformation som säkert poppar upp svar åt dig och känslan vet du ju redan hur den känns… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *