Complaint free

Jag har skaffat mig ett armband från ”A complaint free World” och har börjat använt det idag. Målet är att jag har armbandet på samma handled i 21 dagar. Varför? Ju för på 21 dagar har jag fått en ny vana och i detta fall slutat klaga.

När jag kommer på mig själv med att klaga måste jag flytta armbandet till nästa handled. Så min strävan är nu att lyckas hålla armbandet på samma handled i 21 dagar.

Ska fixa det!

Jag har skaffat 10 extra armband och nu kan du också få ett utav mig!

Skicka ett mail till mig med en motivering varför just du skall få ett armband skickat till dig – kom ihåg att uppge din adress.

Obs; Motiveringen kan komma att läggas ut på bloggen, givetvis anonymt dvs utan avsändare.

Min mailadress: mail@sofianorgren.se

Utan klagomål

 

6 kommentarer till “Complaint free

 1. Christina J

  Jag vill bli påmind om dig via ett lila armband – så kul att vi lärt känna varandra – tror att vi har mycket framåt gemensamt… Kram på dig – ses snart!

 2. Fia

  Tack till alla fina och motiverande nomineringar jag fått här och på mailen – fortsätt gärna skicka in – nästa vecka utses vinnarna och armband skickas på Posten.
  //Kram Fia

 3. Kia

  Visst är dem härliga dessa armband! Mina är härligt rosa, men dessvärre töjer de ut sig under användandets gång så nu tappar jag det.. Beställde till tjejerna och mamma också, men det blev liggande på hyllan. Kanske dags att leta fram det fina rosa igen och försöka bära det på samma arm i 21 dagar.
  I dagar som denna är det på tiden att man slutar klaga på det lilla och är tacksam för allt vackert i livet!

 4. lena Albinsson

  Jag är människa som hela tiden söker efter vägar för att göra mig till en bättre människa med självinsikt så ett armband borde ge mig en positiv förändring. Varje gång jag kommer på mig själv med att klaga så måste jag stanna upp & fråga mig själv om jag verkligen vill fortsätta att vara så negativ. Så jag vill ha ett armband därför att jag vill bli en bättre människa som kan fokusera på lösningar ist för att se problemen genom att ha en mer positiv attityd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *