Dag 21-23

Lördagen var min stora dag med 40-års fest. Jag hade planerat maten utefter att vi var några vegetarianer, några som äter glutenfritt och även de som är laktosintoleranta. Det bjöds på buffé med grönsaker, skinka, rostbiff, ostar odyl samt vegetariska pajer. Jag åt paj, grönsaker, några kex och ost. Jag drack även två glas cider (alkoholfri) trots att den innehåller socker. Till théet bjöd jag på jordgubbar och choklad. Gömt undan lite extradark choklad (86%) till mig och Lotta som äter sockerfritt. Så lite föll jag allt ur spår idag med tanke på paj, kex och cidern, men det känns givetvis okey en dag som denna som gjorde mig hög & lycklig av närvaron med alla fina vänner.

Söndag Stod emot nybakade muffins och gjorde mig en fruktsallad istället. Dagen gick bra!

Måndag Idag har jag känt av sug. Var och nallade i en mörk choklad som bara var 70 % och det betyder mycket mer socker. Till slut insåg jag att jag skulle återkomma till gógömman och slängde det som var kvar av chokladkakan. Det positiva var att jag gick till Öppna Förskolan, stans bästa fik, idag och bara åt ett äpple där och drack kaffe. Funderar om suget satte in efter helgen, men det spelar ingen roll, jag grottar inte i det, jag fortsätter min väg med humöret uppe.

 

2 kommentarer till “Dag 21-23

  1. Fia

    Rakt ner i snuskiga komposten (så att ingen bit kan ’räddas’).
    Jag hann ju nalla lite innan men men såna dagar ingår i livet de med.

    Tack för stödet!
    Kram Fia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *