Dag 24 & 25

Usch, är på riktig surpuppe-humör. Jag går runt och är småirriterad på det mesta, tex att det ligger saker överallt och när jag ser mig omkring så är det faktiskt saker som jag själv gått och gödslat ut. Jag är tokless på mig själv just nu, less på mitt skrivande som inte formar sig och att jag inte lyckas ta mig tid till det. Funderar jag på vilken tid jag ska få till när jag är hemma med barn/en typ 10-14 timmar dagen och när de somnat så stupar jag på soffan. Jag pyr liksom på insidan och jag får för mig att det är skrivandet som pyr, men det kan lika gärna hänga ihop med pms eller koffeinbrist. Eller så hör det samman med den kommande Vajra Paatra-kursen som redan nu visar mig vad jag ska rensa ut – ilska och frustration. Frustration är förresten ilska mot sig själv lärde jag mig på Bara Vara.

Och vad har det med mina sockerfria dagar att göra då … jo, att jag är och nallar överallt. Jag lyckades ju slänga en 70 % chokladkaka (det som var kvar av den) i måndags för att köpa mig en ny 80 % på tisdagen som jag nu går smygäter. Jag äter på det mesta, som jag nu tillåter mig att äta, jag äter mycket och ofta. Jag är sugen hela tiden men jag har inte ätit godis, socker eller bröd. Men jag äter!

Jag ber familjen ta skydd mot de värsta harangerna och gömmer mig så gott jag kan i min ensamhet och möter det jag ska möta och försöker göra det utan en chokladbit i handen.

 

3 kommentarer till “Dag 24 & 25

 1. Fia

  Ni är så söta, tack för att ni skickar kloka ord och massa kärleksfull värme till mig – det går rakt in i hjärtat!

  Jag lutar mig tillbaka i tillit och iakttar mina känslor, vet av erfarenhet att det klingar av till slut. Att det slutar storma och jag kan betrakta den stilla vattenytan igen.

  Ps Familjen ör nog väldigt tacksamma att jag packar med mig känslorna till VajraPaatra-helgen …

  StorVarm Kram

 2. Lena Landby

  Ojojoj vilken energi kroppen styr med och klart du undrar vad det står för. Det första jag kände då jag läste var ordet acceptans. Kanske du ska acceptera att det är så här just nu, men ändå avhålla dig från socker, bröd och godis. Kroppen skakar av sug och det är lätt att befästa det så jag förstår dig. Tacka för eländesmåendet som visar dig vägen till Vajra Patra och utrensning – för att nå lugnet och det kava havet inom dig <3 Håll inte tillbaka det du känner bara….för hur det än är så är det en gåva att ha tillgång till alla kroppens känslor <3
  KRAM

 3. Christina J

  Kära hjärtandes, håll i dig i din bubbla… gå och skaffa dig lite zink – det är toppen mot sug ( läs godis sug) definitivt värt att testa…jag tror du klarar det bara du tillåter känslorna att komma och rider ut dom – snart är de puts väck….Då blir du som du vill igen..till din omgivnings lycka!
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *