Dag 7

Jag har klarat min första sockerfria vecka! Jipii
Och jag har firat min första påskafton någonsin utan godis! Jipiii

Barnens godisberg är gigantiskt, de har fått godis från massor av vänner och grannar, hela huset doftar som en godisbutik och frestelsen ligger och lurar överallt … men jag är inte ett dugg sugen!!!! Faktiskt! Fattar det inte själv! Det är så stort och annorlunda känsla för mig, jag är inte ens sugen på Dubbelnougat! Inte för att det finns Dubbelnougat hemma, men jag har gått förbi godishyllan några gånger den här veckan i andra ärenden (läs: på väg till den mörka chokladen och för att fylla barnens ägg) utan att ens bry mig!

Visst slår suget till när jag blir hungrig, men då knaprar jag annat. 2-3 sesamkex, frukt, en näve nötter eller en bit mörk choklad. Och så lagar jag såklart till något som passar in i min glutenfria, vegetariska, brödfria och sockerfria kost.

Fast idag bjöd vi med mina föräldrar till Staberg Restaurang och åt påskbuffé, jag gjorde ett litet undantag i min vegetariska kost och mumsade några ljuva sillbitar. Jag njöt mer av sällskapet och miljön än av maten även om den var gudomlig, det känns lite annorlunda. Någonting inom mig skiftar om och jag älskar det!

Jag älskar känslan i min mage, förr kändes den svullen och fylld och nu är känslan mer fluffig (kan inte påstå att den är platt) och lätt. Förr som en fylld tung ballong och nu som en lätt mindre fylld ballong. Hehe!

Jag känner mig smalare och jag är mycket gladar inombord – I love me!

 

3 kommentarer till “Dag 7

  1. Fia

    Tack sötnosar! Påsken avklarad utan minsta bekymmer, Godisskålarna står fortfarande översvämmade på bänken och jag strosar lugnt förbi … nice feeling!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *