Dagens ros

Allt är inte guld som skimrar…

Det måste vara en av mina stora prövningar i livet att stå kvar i mitt ljus även när någon människa bländas av det och som idag tar sig ton att uttrycka att jag minsann lever i en illusion. Jag har ett djupt ingrott mönster i min personlighet som säger att alla måste vara till lags med mig, alla måste tro och se det goda i mig annars är jag inte god och sann. Jag har många gånger valt att se till de få tuvor som försöker stjälpa min framfart istället för att ta ett kvantsprång och segla dem förbi, flyga med dem som kan flyga och umgås med dem som när både min kropp och min själ. Jag är helt enkelt tokless på tuvor och deras personligheter. Jag är tokless på mig själv som försöker få deras kärlek och empati. Nog för att jag ser rosen och dess skönhet men när taggarna bara sticks så plockar jag hellre en bukett maskros att försköna livet med.

Idag har det godaste, sannaste och kärleksfullaste jag gjort varit att jag komposterat en taggig ros och det fick ännu en knopp i mitt hjärta att slå ut i blom. Jag är glad att det finns rosor i livet som förtrollar med sin skönhet men med en konfliktfylld agenda kan de stickas riktigt illa – dagens ros väckte upp mig så att jag kan se att jag är omgiven av oändligt vackra blommor, underbara blommor som är vackra och fridfulla i sin natur och helt utan taggar.

Känner stor tacksamhet till er alla, mina ljuva vänner som ser och bekräftar det sanna i mig. Ni som får mig att flyga och ta kvantsprång i livet, ni som vet i era hjärtan vem jag verkligen är, ni som ser att jag är en del av er – att vi är ett.

 

3 kommentarer till “Dagens ros

 1. Fia

  Och inatt ska jag be för att den rosen ska vakna upp till sanna skönhet, se sin blomning och låta den ofamna livet istället för att lägga den taggiga sidan till… må vi alla se vår sanna skönhet en dag <3

  Kärlek

 2. Lena Landby

  Vi är verkligen ETT och med oss kommer många många fler <3

  När jag möter människor (läs tuvor eller kullar)så försöker jag alltid se bortom. Det går inte alltid trots upprepade försök och då tänker jag att De är ju inte där än i sin utveckling – inte framme vid Ljuset. Det innebär inte att jag accepterar vad som helst och min förståelse har förstått att det är dags att gå vidare på sin egen Livsväg och de på sin. Avbryter då bekantskapen och önskar dem ett gott liv.
  Det är det enda jag kan göra i det läget , för ska jag leva genom hjärtat så måste jag ha energimässig balans i mitt liv. Jag har stött på alltför många tuvor innan jag förstod hjärtats språk

  JAG ser dig Sofia som en människa som har osynliga gummifötter 🙂 Går man sakta så går man som vanligt, men tar du stora steg så flyger du fram och studsar i glädje.

  Så mitt råd är: Knyt inte av dig dojjorna helt enkelt -utan Fly on the wings of love, för det är där du här hemma. <3

 3. Christina

  Så sant, ditt val idag var ett äkta val, att umgås med de som leder en framåt och ger lite stöd på livets ibland vingliga stig är det enda rätta. För att skonas från taggar så får man ibland välja att lägga bort och undvika risken för flera stick, en kram fylld av värme är definitivt mycket bättre, vi ses snart du ljuva tuva…Kram och gonatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *