Deeksha

Jag är fylld av tacksamhet efter kvällens Oneness Blessing som jag gav på distans till hela 43 stycken vackra själar som slöt an i Dalarna, Sverige och även några från Norge. Tack till er som var med. Att få öppna upp mig för dessa ljuva energier och vara en länk till att de strömmar vidare är en gåva, det fyller mig med mening och glädje. Tack!

Och ni vet ju redan att det inte är något jag ger utan det är något som pulserar inom oss alla, det är det gudomliga vi öppnar upp oss för Den gudomliga livsenergin som flyter och pulserar i allt levande – det ges till oss av det Gudomliga –  det som är Du.

Just när jag skulle till och sätta mig för att ge deekshan så fick jag en ingivelse att ta dra ett affirmationskort där stod det: Jag får hjälp med det jag behöver. Jag är förvissad om att världen är God, och att jag kommer få hjälp med det jag behöver. Jag vilar i fullständig tillit till att det jag verkligen är i behov av kommer till mig i precis rätt ögonblick. Jag hjälper också gärna andra och andra vill gärna hjälpa mig. /Kreativ Insikt

Och sedan läste jag upp namnen på er alla som var med, bad i hjärtat att den gudomliga energin skulle flöda och ges till er.

Namaste Savita

 

 

Kommentarer till “Deeksha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *