Deeksha på distans

Oneness Blessing

Söndag 24 mars kl 21.30-21.40
Skärtorsdag 28 mars kl 21.30-21.40

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.30-21.40. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (gärna innan kl 21.00, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se
sms: 070-559 29 50

 

8 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Jag känner mig hemma i många namn 😉 Så välj vilket Du vill.

  Välkommen att vara med! Vad fint att Du bringar klarhet i dina intentioner ~ det förstärker absolut svaret från Universum. Det blir som vi önskar!

  Namaste

 2. Viveca Lindfors

  Hej Sofia! Eller Fia kanske?
  Jag är gärna med nu på söndag, du fick mig t om att skriva ner mina intentioner, i alla fall olika rubriker som jag nu ska fylla på innehåll med.

  Kramar!
  Viveca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *