Deeksha på distans

Söndag 14 april kl 21.30-21.40

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.30-21.40. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (gärna innan kl 21.00, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se
sms: 070-559 29 50

 

5 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Siw Söderkvist

  Hej Sofia
  Är gärna med under kvällens sessior. FB gruppen ja tack
  Mvh
  Siw

 2. Sofia Savita Norgren Post author

  Hej Mats och Emma, Jag tar gärna med er i deekshan på söndag. Tack för att ni vill vara med.
  Och välkommen till facebook-gruppen Emma, nu är du med.

  Ljus & vårsol
  Sofia

 3. Emma

  Hej Sofia
  Jag hittade till dig via min vän Kickan Lovelia. Finns så mycket
  läsvärt och inspirerande att ta del av här på din blogg
  Jag vill gärna ta emot deeksha på söndag
  Vill också gärna ingå i gruppen på FB så jag kikar om jag hittar den bums
  Allt gott
  Kram
  Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *