Deeksha på distans

Måndag 8  juli l kl 21.50-22.00

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.50-22.00. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 21.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se

 

8 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Viveca Lindfors

  Jag förstår, så är det såklart. I stilla stunder blir det tydligt vad som bubblar upp och det är det vi behöver lyssna på. Jag fick svårt att andas lugnt och tänkte på 700 saker samtidigt. Så stress var det nog, ja.

  Jag ska vara med fler ggr, och låta det komma till mig som det är tänkt.

  Tack, varma människa!
  Viveca

 2. Sofia Savita Norgren Inläggsförfattare

  Fina Viveca

  Det är inte alltid deeskhan är skön och fridfull, även om jag ofta upplever det just så. Men man kommer också i kontakt med massa annat, sånt som behöver upp till ytan och kanske frigöras, renas bort. Så om du kände oro och svårt att bli nådd, kan det vara nått för dig att ”se” i just det. Jag själv brukar känna stress under OM (Oneness Meditation) ibland, och ”konstigt nog” 😉 är det precis det tillståndet jag gått i den dagen, och deekshan kan få mig att se det och även frigöra mig från det. To see is to be free ♥

  Ha tillit. Det spelar egentligen ingen roll hur vi upplever deekshan, även om sinnet gärna vill njuta. Men uppmärksamma gärna hur du mår nu under natten, dagarna efter… efter ett tag kan det kännas som om livet vänder, vilket mest troligt är att vi rest närmare hjärtat än sinnet… är mer i kontakt med själen ♥

  Tack för din närvaro!
  VarmKram
  Sofia

 3. Viveca Lindfors

  TACK. Det var märkligt nog lite svårt för mig att känna mig i ro, och nådd. Kanske för att jag är så van att höra din röst och att det ger mig så mycket. Jag ska prova igen, nästa gång.

  KRAM. <3

 4. Viveca Lindfors

  Hej Sofia.

  Jag är gärna med ikväll, räkna in mig. 🙂

  Värme till dig.

  Viveca

 5. Karin Norling

  Hej!!!
  Vill gärna delta i kväll, spännande. Tack på förhand!!
  Vänliga hälsningar!!
  Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *