Deeksha på distans

Nyårsönskningar 2014
Onsdag 1 januari kl 21.50-22.00

2014

Förbered dig under dagen genom att skriva ner dina önskningar inför 2014, de kan t ex beröra andlig utveckling, hälsa, relationer, arbete, ekonomi… 5-10 min innan Oneness Blessing (deeksha på distans) så sätter du dig skönt tillrätta och lägger dina önskningar intill. Du kan även tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Fyll ditt hjärta med intention, önskningarna för 2014,  och be om blessing (nåd). Avsluta gärna med att tänka eller säga orden, ske din vilja.

Jag förbereder med en meditation och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.50-22.00. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla ♡

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 21.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan.

mail: mail@sofianorgren.se

 

28 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Birgitta Broström

  Om jag inte är för sent ute vill jag gärna vara med. Gör ett försök i alls fall Kram

 2. Mia Gussman

  Hej igen Sofia. Jag vet inte vad som hände med inlägget? Jag vill gärna delta ikväll

 3. Savita

  Tack snälla Stefan för lyckönskningarna. Jag tror på din intuition om att bra år är att vänta.
  Önskar Dig och alla andra ett glädjefyllt 2014!

  Kram Sofia

 4. Savita

  Tack, tusen tack till er alla som vill vara med och inleda det nya året med deeksha. Fullmånen lär visst vara ny och sprakande också – hur blir det bättre än så här?

  Kärlek ♡

 5. Stefan Carlsson

  Hej fina Du, vill gärna vara med, och vill samtidigt önska dej ett Gott Nytt kärleksfullt År, det blir nog ett bra år för dej, det är jag säker på. Kramar från Mej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *