Deeksha på distans

Oneness Blessing
Söndag den 20 januari kl 21.30-21.40

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.30-21.40. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (gärna innan kl 21.00, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se
sms: 070-559 29 50

Namaste Savita

 

8 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Fia

  Det är lite som andan (anden 😉 ) faller på, hittills har det varit en gång i veckan. Jag meddelar här på bloggen och på Facebook-gruppen Oneness Blessings with Savita.

  Så håll utkik.
  Kram <3

 2. Viveca Lindfros

  Hej Sofia!

  Hur ofta har du denna deeksha?

  Jag vill gärna delta på distans. 🙂

  KRAM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *