Deeksha på distans

Så äntligen är det dags för deeksha på distans, ikväll söndag 31 juli kl 21.00-21.10

Jag har tänkt att prova ge deeksha samtidigt med min första live-video via Facebook, så vill du delta så sök medlemskap i Facebookgruppen; Oneness Blessings with Savita

Förbered Dig 5-10 min innan genom att sätta Dig skönt tillrätta, Du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om Du önskar formulerar Du intentionen och håller den i hjärtat när deekshan inleds.

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.00-21.10, förhoppningsvis med en live-video via FB men om det mot förmodan inte skulle fungera så sänder jag som vanligt enbart med intentionen. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla ♡

Namaste Savita

 

2 kommentarer till “Deeksha på distans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *