Deeksha på distans

Oneness Blessing
Alla hjärtansdag 14 februari kl 21.30-21.40

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.30-21.40. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (gärna innan kl 21.00, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se
sms: 070-559 29 50

Välkommen till Onenesskväll onsdag 13 februari kl 18.00 Borlänge. 
Här finner du mer information.

Namaste Savita

 

7 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Johanna Edman

  Jag vill gärna ta emot deeksha! Jag jobbar, men hoppas att jag har den tiden att ta emot deeksha från dig den 14/2! Varma kramar <3

 2. Mats Ola Gustavsson

  Hej Savita!
  Önskar ta emot deeksha den 14 februari,

  hälsningar
  Mats Ola Gustavsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *