Deeksha på distans

Oneness Blessing
Söndag 10 mars kl 21.30-21.40

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.30-21.40. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (gärna innan kl 21.00, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se
sms: 070-559 29 50

Välkommen till Onenesskväll onsdag 13 mars kl 18.00 Borlänge. 
Här finner du mer information.

Namaste Savita

 

2 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Mats Ola Gustavsson

  Hej Sofia!
  Önskar ta emot deeksha på söndag!

  hälsningar
  Mats Ola Gustavsson

 2. Savita

  Jag har fått till mig flera gånger nu under Indienvistelsen hur viktigt det är att vi ses i grupp och ger/tar emot deeksha. Ju fler vi är desto starkare närvaro och frekvens av det gudomliga. (Något jag måste säga att vi är många som märker av under yogaklasserna, då vi är många som känner av den starka energin. Att vara tillsammans och gemenskap av andras närvaro möta vårt inre, förstärker upplevelsen, dvs livsenergin)

  Så jag välkomnar dig att bjuda in fler intresserade till ’deeksha på distans’ och Onenessträffarna i Falun/Borlänge. Man som kvinna, gammal som ung, Onenessföljare eller helt novis… det spelar ingen roll, alla som är intresserade av att höja sitt medvetande och möta än mer av sin egen själ är välkomna.

  Att ta emot Oneness Blessing från en som är Uppvaknad påskyndar sitt eget uppvaknande

  Om Shanti
  Savita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *