Dela Oneness

Jag tände ljus i lokalen, la yogamattorna i en cirkel med stillsam musik i bakgrunden och inväntade deltagarna till min första Onenesskväll. Klockan tickade nära fem och ingen kom. Jag hann givetvis börja undra vad det betyder, min innersta längtan att dela Oneness var den fel. Sinnet spelade upp ett gammalt mönster av att ifrågasätta mig själv, nedvärdera mig själv och det jag gör och det jag vill dela med andra. Vilka skulle vilja lyssna till detta, vad har du att dela ekade sinnet. Jag hann falla in i tvekan ett par minuter, jag kunde inte värja mig för det gamla diket att ramla ner i… kort därefter hördes plingan på dörren och ljuva Maria kom. Bara någon minut senare plingade det till igen och igen… jag fick rulla ut fler mattor och vidga cirkeln. Fylld av tacksamhet.

Med ett var jag tillbaka i Oneness state och energin flödade i hela mig. Jag hade full tillit till att mitt högre jag skulle föra kvällen i rätt riktning utan vare sig förberedelse eller att behöva bläddra i OnenessTrainer manualen. Jag berättade och delade från hjärtat. Det enda sanna och rätta. Hjärta till hjärta, det är då vi når varann på riktigt. Jag hade inte som fokus att nå andra. Jag vill inte truga på någon Oneness. Jag vill bara så sant och äkta dela min egen upplevelse av mötet med mitt Gudomliga Jag. Det började inte med Oneness, mötet med mitt högre jag, min själ, är upplevelser jag minns redan som barn. De har blommat upp genom Sunyogan, meditationer och givetvis Yogan men det vackra med Oneness tycker jag är att jag lättare och lättare tar mig till detta. Det är som gödning till hela blomstringsprocessen.

Oavsett om Du finner vägen genom Oneness eller inte så hoppas jag Du finner Din sanna väg till mötet med ditt högre jag. Varför ska vi vänta tills sista andetaget i den här kroppen innan vi med total äkthet söker meningen med livet. Det kan vi söka redan idag, genom att ägna tid och närvaro med mötet med vår själ. Jag ser det som en anknytningsprocess. En väg att finna djupare och innerligare kontakt med mitt sanna jag, den jag är nu, den jag varit i alla tider, genom alla liv och den jag kommer vara i all evighet. Jag upplever att när jag är i sann och nära kontakt med själen så blir allt inom mig så fridfullt, stilla och harmoniskt. Jag blir nöjd med det som är, oavsett vad det är. Jag upplever total närvaro med allt, med mig själv, med livet och med tiden. Jag förstår att tiden är en illusion och jag vet att jag är själva livet. Jag är. Och jag är nu.

Vill du också komma och lyssna till min inre resa och mötet med Oneness så finns det ännu en chans nu på söndag. Här kan du läsa mer. Varmt välkommen.

Namaste

 

 

 

Kommentarer till “Dela Oneness

 1. Gunilla

  Vilka fina rader.

  Vet inte vad det var men när jag läste texten såg jag mitt namn hela tiden.
  Märkligt och magiskt

  De sista raderna är så otroligt vackra :
  ”Jag blir nöjd med det som är, oavsett vad det är. Jag upplever total närvaro med allt, med mig själv, med livet och med tiden. Jag förstår att tiden är en illusion och jag vet att jag är själva livet. Jag är. Och jag är nu.”

  <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *