Detox

Som en gåva från himlen kom det här mailet imorse. Jag tackar och bugar för alla vackra människorna i mitt liv!

”Älskade själasyster! Läste din hälsostatus precis. Shit vad jag kände igen mig i den, höll på som du under flera års tid… Maten blev mindre och mindre medan suget blev värre och värre för att inte snacka om förbränningen som var nästintill obefintlig…. Kände mig inträngd i ett hörn! Då kom beslutet om detox! Nu har jag kört det i 4 veckor på lördag! Första veckan var en resa i ångest för jag gjorde inget annat än åt, sedan kom viktnedgången och bevisade återigen att när du äter rätt så kan du äta hur mycket som helst. Jag har bara levt på frukt, grönsaker, nötter i snart 4 veckor. Inget kött, inga mejeri eller spannmålsprodukter. Undantag har varit dinkelgröt och begränsat med fetaost i maten. Detta har varit det bästa jag gjort Fia. Kött ruttnar i tarmarna. Bröd och annan processad mat bara triggar igång sockerbehovet som ”saktar ner och stagnerar” hela ditt system! Jag har till fullo följt Ulrika Davidssons bok ”detox” Love & light”

Och av en händelse (som om det finns något annat än mening med allt) så hade jag boken hemma i hyllan. Jag bläddrade igenom den idag till frukost och min kropp sprudlar bekräftelse.

 

2 kommentarer till “Detox

  1. sofia Post author

    Jag ska absolut göra mig en detox-kur efter hennes bok innan Indienresan och redan nu börja boosta mig med mer frukt och grönsaker. Mums!

    Kram Fia

  2. Lena Landby

    <3 Föjde Ulrikas meny från boken i 17 dagar för 2.5 år sedan. Det hände enormt mycket… allt från enorm utrensning och liggandes till ett fint välmående. Gissa om det var behövligt <3

    Lycka till med fina grönsakerna och getostens himmelrike <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *