Disco in the house

Jag väljer bort vissa saker och jag väljer in andra. Jag väljer in mer tid till mig själv. Och jag väljer verkligen in mer tid till mina barn och min familj. Tiden går så fort. Och jag ångrar redan att jag inte var mentalt närvarande när dom var riktigt små. Men nu är jag medveten och närvarande på ett helt annat vis. Jag är inte fulländad. Men jag är medveten och jag rör mig kärleksfullt i rätt riktning. Jag vill inte leva mitt liv och ångra saker. Oftast är det ju saker jag inte gjort som jag ångrar.

Mitt mål är att leva livet fullt ut. Leva det med varje cell. Känna mig livslevande!

Och stunder kommer när jag verkligen känner mig 100 % Livslevande tex som idag när jag och barnen tillbringade en skön eftermiddag tillsammans. Vi tillbringar ju dom flesta eftermiddagar tillsammans, men vissa är jag mer tillbaka i mitt gamla mönster och lyckas inte vara fullt närvarande. Och vissa, som idag flyter jag med och fångar stunden och lever med i barnens flow.

Idag spelade vi musik och städade deras rum. Rensade undan massa gamla leksaker. Slängde. Sorterade. Röjde. Och jag har alltid älskat att städa och idag kunde jag förmedla den glädjen till barnen. Vi sjöng, dansade, pysslade och hade skoj!

Dansen tog över och Oscar agerade DJ och kvällen slutade med PyjamasDisco i köket – det är sådana här stunder jag får tårar i ögonen och känner mitt hjärta pumpar MammaLycka!

 

3 kommentarer till “Disco in the house

  1. Christina

    Ja visst är det lättare att städa ibland, man får se till att göra det lite roligare, idag gick det lätt! Ni är för härliga – vilka ungar!!!Och vilken mamma!!! Kram till dig!

  2. Viveka

    Åh älskade underbara barn.. o du fina fia har då barna sinnet kvar och det är ju helt underbart. Man ska inte torra till sig för åren råkar gå.
    Du är så underbar och ger så mycket.. din sol strålar.
    kram kram fina fia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *