Divine grace

När som helst kan du öppna upp dig för gudomlig nåd. I full tillit att du får den hjälp du behöver så fort du ber om det. Nåden ges till alla, den finner sina egna vägar och rör sig ofta som en energi genom människor, dess ord, kroppar och egenskaper. Be om att få öppna dig så att du kan ta emot den gudomliga energin när den ges till dig och att släppa förväntningarna på hur den ska komma. Eftersom vi alla är guds barn så flödar energin genom oss alla. Och kanske är det personen framför dig just nu som skänker dig mest, även om situationen är oönskad (av sinnet) så är det mest troligt det som du allra mest behöver. Människor berör våra hjärtan och de människor som väcker vårt motstånd eller rädsla är kanske dem som hjälper oss allra mest att finna vägen mot ljuset. 

Vi går alla samma väg. Vägen hem i våra hjärtan. Vi är alla budbärare åt varandra. 
Genom att möta din dag och relationerna som den ger dig med ett öppet sinne och hjärta så finner du ledtrådar och nycklar hela tiden. Sök vidare längs dessa ledtrådar, följ dem, använd nycklarna, även dem som verkar leda till smärta. Lås upp och se vad för smärta och lidande som gömmer sig där. När du släpper in ljuset så försvinner skuggorna. När du öppnar dörren är du fri. Fri för all tid.

Det var budskapet som kom till oss under kvällens Oneness Blessing. 
Om Shanti Savita

 

 

Kommentarer till “Divine grace

  1. Anna

    Underbart! <3 <3 <3 Så tacksam Sofia! <3 Tusen tack för underbar Deeksha & otroligt fint budskap/ visdom.. <3 TACK! <3 Namaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *