Drumjam

Var på plats kl 15.00 för min Souldance inne på Peace & Love Campingen och Chill Out. Tyvärr hittade ingen dit, jag tror de missat att få med danspassen i programmet. Så jag väntade en så där 10 min och var precis på väg att ge upp när det kom en fyrhjuling med släp emot mig, av hoppade ett gäng slagverkare med trummor, skallror, didgeridoo och massa andra instrument och sa att de var på plats för att spela åt MIG.

Wow! Så här står jag alldeles häpen med ett gäng glada musiker alldeles för mig själv. Jag kände mig kanske inte i form för att dansa loss mitt på gräsmattan till allas beskådan utan några att dansa med, men vi slog oss ner i gröngräset och jamade tillsammans… ja, de jamade (som jag tror att det kallas) och jag gungade glatt med. Mitt leende tog aldrig slut… det anlände nyfikna festivalare och fylldes på med kreativa musiker. Helt magiskt!

På lördag spelar de med ”mig” igen och då har jag fått dispens att bjuda in 7 st härliga vänner att dansa med mig (en startgrupp liksom tills vi får med oss andra happy-souls från campingen). Så är du sugen på att skaka loss i frigörande Souldance på Chill Out på lördag kl 15.00 till levande rytmisk och förförande musik så maila mig omgående.

 

 

2 kommentarer till “Drumjam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *