Dynamic

Härlig start på söndagen! Jag började morgonen med en grön nyttig drink och lite kaffe (bra med balans) för att sen bege mig iväg till vänner och göra DynamicMeditation.

Frukost

Vännerna arrangerar en hela vecka med dessa underbara meditationer, så jag skall dit varje morgon. DynamicMeditation är en Osho meditation som är speciellt bra för oss i väst. Den är uppdelad i 5 faser. Första fasen med fokus på andning, andra fasen utagerande fasen, för att få ur gamla känslor ur kroppen, tredje en fysisk del, fjärde en helt stilla del för att iaktta och sista och femte delen är en hyllning till dagen och då är det frigörande dans.

Låter ganska skumt när jag skriver det och det är säkert många som tycker meditationen är konstig, och den är ju väldigt annorlunda. Men jag älskar den verkligen. Vi gjorde den varje morgon på Bara Vara i Rättvik och det var där jag fastnade för den. Jag tycker det är så skönt att få använda kroppen under meditationen till skillnad från andra meditationer när man ska sitta still. Och så är det så befriande att få utlopp för massa undangömda känslor. Meditationen är som ett fysiskt träningspass på 60 min. Träning för kroppen. Frigörelse för känslorna. Och sinnesro för sinnet. Perfekt tycker jag.

Längtar tills imorgonbitti!

 

Kommentarer till “Dynamic

  1. Christina Johanssson

    Låter superspännande – kan vi inte testa det efter semestern en vecka i stöten…?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *