End of Yoga

Nu är höstsäsongens Yogaklasser slut. Avslutade yogapasset i Falun i måndags med en tår i ögat. Kyrkan vi fått gåvan att göra Yogan i har betytt så mycket för mig och gruppen. Det har varit otroligt stämningsfullt. Så tacksam för kyrkan och gruppen!

Ikväll avslutade vi klassen i Sifferbo. Bystugan är lite väl kylig för våra leder och muskler, men med långkalsonger, halsdukar, raggsockor och varma tröjor har vi lyckats hålla värmen någorlunda och kryddat det med flow-yoga! Gruppen har varit väldigt lättlärd, jag har egentligen inte lärt dom yoga, jag har bara guidat dom in i något som dom redan har där inne.

Ska det ta slut nu? Redan! Var kommentarer från gruppen. Nej, sa jag, det har precis börjat. Yogan kommer följa er länge.

Det var som julafton ikväll när jag fick presenter från gruppen, så då kom tårarna igen. Sen när Gunilla skulle fota mig med gåvorna, så blev jag inte nöjd med ett enda kort… som jag oftast inte blir…. så fotosessionen som kunde blivit väl lång slutade med SkrattYoga!!!

 

2 kommentarer till “End of Yoga

  1. Jennifer

    Tack snälla Sofia för alla härliga Yogapass, vet inte hur jag ska klara mig nu ända till februari utan Din Yoga! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *