Eyes open

För mig har det varit jätteläskigt att följa mina drömmar. Känns som jag haft någon prägling av att offra mig och leva för andra, sätta andra och deras liv främst eller kanske mest deras tycke. Har anpassat mig efter vad andra tycker, tänker och tror sig veta… om mitt liv. Och det jag trott mig veta om det som de tycker om mig.

Jag vill inte hålla mig tillbaka, jag vill känna mig levande och sprudlande varje dag, som ett barn. Jag vill känna livet i mig.

Nu är jag säker på att de flesta som känner mig tycker att jag är en sådan person som verkligen lever mina drömmar och det gör jag faktiskt, har nog alltid gjort det till viss del. Men jag har inte vågat släppt iväg dem alla förrens nu, men nu är de iväg sända vill jag lova.

Problemet förr har inte varit drömmarna i sig, de har som oftast slagit in. Däremot har mitt sinne intalat mig att inte drömma stort, inte drömma för goda drömmar – eftersom jag ändå inte är värd det. Och när drömmarna slagit in så har sinnet återigen spökat med dömande tankar, missunnsamhet och hållt ett vakande öga på mig så att jag hela tiden gått med inre ursäkter och förklaringar till mig själv att jag visst är värd det fast känslan jag kände var den motsatta.

Fyrtioårskris – Oneness – Sunyoga – Uppvaknade – Inre visdom… nått har verkligen fått mig att ändras, ja inte till det yttre kanske men inombords. Nu bara vet jag hur allt hänger samman. Jag vet att det jag sänder ut och önskar är det som manifesteras. Jag vet att jag är skaparen av mitt liv. Och det bästa av alla jag vet att jag är värd det allra bästa. Det är Du med. Vi har kommit hit som spirituella väsen för att få uppleva överflöd av livets goda – överflöd av kärlek och glädje. Uppleva paradiset på jorden. Det är därför vi är här, för att njuta av livet och varandra och det viktigaste av allt är att så fort som möjligt börja njuta av dom vi är.

Enjoy You!

 

3 kommentarer till “Eyes open

  1. Pernilla

    <3 Som så ofta bara LER jag och blir alldeles varm när jag läser det du skriver. TACK än en gång Fia för allt du delar och ger <3

    *kramar om*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *