Fäjsbok

”Mamma, den här kan du sätta in på Fäääjsbok!”

Dagarna flyter förbi i stilla mak och till och med barnen är nöjda med att masa mellan bad i pool, fotbollsmatch på gräsmattan, yatzt i skuggan och förtäring på någon närliggande restaurang. Det mest äventyrliga som hänt är kineserna som smäller massor av knallskott för att fira det Kinesiska Nyåret och att vi tjuvbadar på grannhotellet som har vattenrutschkana.

Jag försökte förgäves köpa mig en e-bok igår, kände att nu skulle det vara fint med lite underhållningen, men eftersom jag inte har bankkort och dosa med mig i bagaget så lyckades jag inte handla, e-handel är tydligen inte för den spontana, det kanske är tur det. Så här sitter jag nu utan bok. Jag var så sugen att läsa den som heter något med, När jag fyller 40 vill jag vara smal, snygg och yngre, den lät som den skulle passa mig perfekt, haha!

Själv längtar jag så innerligt efter mitt eget skrivande. Jag har bestämt mig för att boka in mig en skrivarretreat på Sigtuna Stiftelsen i vår, antingen det eller så åker jag själv upp till Siljan och tar in på Stiftsgården och gör ett försök på egen hand. Jag behöver liksom komma igång och verkligen rivstarta, få upp farten och sen hoppas att den håller hela vägen i mål.

Ps Nu sitter jag och Maya ute i den ljumma kvällen, hon ser filmen Trassel för typ 8:e gången på sin bärbara Dvd och jag sitter med datorn i knät och bloggar. Izabelle har somnat och grabbarna förbereder sig för någon fotbollsmatch som går på teve ikväll. De har tjatat hela dagen om den där matchen och ändå minns jag inte vad det är de ska se…

Mammalycka

 

Kommentarer till “Fäjsbok

  1. Lena Landby

    Härligt Sofia, du planerar skrivande i tanken – den kommer snart ut genom pennan ska du se 🙂
    Fin Maya och kul för killarna att de ska se fotboll, även om du inte minns vilken match de talar om 😉
    Fortsätt njut av dagarna och livet- för det är exakt det de är till för – avnjutas <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *