Fånga ditt trollspö

Inse att du är Gud. Se att Du är skaparen av ditt liv. Du har förmågan och gåvan att forma ditt liv precis som du vill. Du håller ett magiskt trollspö i din hand, eller rättare sagt ligger dess magi i dina tankar. Genom dina tankar så formar du det liv du vill leva.

Vägen kan te sig lång och slingrig, men låt dig inte luras, det är bara ännu en tanke. Tänk nytt. Tänk om.  Tänk hur du vill leva ditt liv, hur du vill forma din framtid. Trolla dit nya tankar i ditt sinne och dessa tankar är som facklor som kommer lysa upp en ny väg åt dig. Den väg som du själv har valt.

Du är Gud. Makten ligger i dina händer. Det är inget nytt, så har det alltid varit. Skillnaden är nu, år 2012 att nu skall mänskligheten vakna och inse det. Att vi själva formar vårt liv och vår verklighet. Fånga ditt trollspö. Rensa undan gamla tankar och synsätt och skapa dina nya. Trolla fram din nya verklighet. Sluta aldrig att förvånas, livet är magiskt.

Och Du om någon, Du som är Gud har all rätt att leva det liv Du vill leva. Leva det liv Du från och med nu är ämnad att leva.

Året är 2012. Året står för uppvaknade. Välj att vakna och komma till insikt. Se in. Se vem Du egentligen är. Se ditt sanna Jag. Se det Gudomlig inom.

Välkommen ut och visa vem Du är. Genom att visa Din Gudomlighet så speglar du även andra människor i deras sanna spegelbild. I Dig ser dom sig själva. Ingen är olik. Vi är alla lika. Vi är alla från samma källa. Källan är Du. Du är Gud.

 

4 kommentarer till “Fånga ditt trollspö

  1. Lena Karlsson

    Ja, visst är det fantastiskt att var och en av oss kan skapa sitt eget liv. Det finns alla möjligheter och begränsningarna finns oftast inom oss själva, tufft att inse detta ibland men bara att ta nya tag 🙂 Att följa magkänslan och vara ärlig mot sig själv är en härlig känsla…..

  2. Sara

    Tack för att du påminner oss och tack för en härligt glädjefylld Yogaklass tidigare ikväll.

  3. Sara

    Tack för att du påminnesom är förutsättningen foss och tack för en mycket skön Yogaklass tidigare i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *