Fjolligt belåten

Belåten

Fjolligt belåten sitter jag här med datorn i knät och inväntar Oscar som vill se färdigt Sverigematchen. Jag är själv med barnen nästan hela veckan och vi har det så mysigt. Minns tiderna förr när jag suckade och jämrade mig när jag blev själv, drog på mig en värmande offerkofta och led… och inte nog med det så var jag fångad i kontroll också, om vad Nogge hade för sig när han inte var hemma.

Nu är jag fjolligt belåten för det mesta. Det är inte mycket som bekommer mig och som jag skrivit förut, min Drama Queen är pensionerad. Jag har förmåga att njuta av det som sker, njuta av det som är, njuta av vad som pågår i sinnet… och till min stora glädje blir njutningen större ju fler dagar som går. Till och med fotboll på teven roar kvällar som denna… om jag ska vara ärlig.

 

2 kommentarer till “Fjolligt belåten

  1. Gabriella

    Fjolligt belåten med den bilden av mig själv känns bra. Känner igen mig. Har stridit och kämpat emot. Varit en monstermamma ibland. Nu glider jag igenom. Lever det liv som ges, men gör det bästa utav veckorna med bortrest make. Låter dammet vara, röran råda. Blir den glada apan, eller den ledsna. Det som kommer för mig. Det som är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *