Fokus

… på familjen har det varit idag och det gör mig så lycklig! Vi har sett på Oscars fotbollsmatch (förlorade mot Bullis med 2-0), cyklat på Bruksdag i Gammelgården, Maya har ridit ponny, barnen hoppat hoppborg, gjort ansiktsmålning och jag och Nogge tävlade i Bull-ridning (jag rasade av på 14 sek, Nogge höll sig krampaktigt kvar i 17 sek)

Dagen avrundades med grillning och sen bjöd barnen in oss och mormor och morfar på MiniDisco i deras lekrum. Hade förberett så fint med skyltar, kassa, armband, godis, discokula och musik såklart – vi dansade så svetten rann – jätteskoj!

Nu sover barnen, Nogge ligger i badet och jag loggar ut… Ska lägga mig på soffan med en kopp kaffe och YogaMagasin – lycklig och tacksam över en underbar lördag!

Närvaro VM-boost Sekunder innan raset Discoinsläpp

 

Kommentarer till “Fokus

  1. Christina Johanssson

    Vilken härlig dag, min familjedag är idag Söndag 6/6 Frida ska rida och jag ochh farmor följer med, Niklas droppar båten i sjön, sen ska vi köra runt sjön och fika i Torsång med Svärmor…flaggan är uppe så nu måste jag hoppa i kläderna. Kram på dig, PS. Kan vi ses nån lunch tror du? Hör av dig gumman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *