Första dagen

En svalkande snöängel (följt av en värmande bastu) kändes som ett bra avslut på en fantastisk Awakeningdag. Det pirrade lite i magen imorse, som ett barn på julaftonsmorgon, när jag välkomnade gruppen. Jag känner sådant oerhört ansvar med att förmedla Oneness, jag kan inte dela något vackrare så det behöver delas med andakt, kärlek och en stor portion ödmjukhet. Innan satt jag vid altaret och bad om ett övertagande av något högre, bad att något mycket större än mitt lilla jag (läs: stora ego) skulle omsvepa hela rummet och alla oss med sin närvaro.

Närvaron har jag känt, jag hoppas innerligt att gruppen också känt den. Jag kan inte göra något mer, än att dela detta med hjärta och själ. Jag delar något vackert som jag fått ta del av, det är säkert inte rätt för alla, men huvudsaken det förmedlas med en sanning ifrån mitt högre jag. Att det förmedlas rent och äkta. Oneness gör att jag känner mig renare, sannare och mer äkta för varje dag. Det fyller mig med närvaro… närvaron med allt.

 

Kommentarer till “Första dagen

  1. Lena Landby

    Rummet andades ödmjukhet inför det Stora och jag kände verkligen hjärta och närvaro…..många själar var där och bl a min pappa som log och förmedlade enorm kärlek <3
    En enormt fin och vacker dag.

    Nu väntar Varadeeksha mala <3

    Tack fina Sofia <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *