Första klass

 

Tiden försvinner, rinner som vatten ur mina händer. Jag ber om att vattnet ska få skölja bort än mer gamla sorger och att jag ska växa i min roll som mamma. Jag vill vara närvarande för mina barn, inte bara tidsmässigt utan även känslomässigt. Jag vill vara en trygg famn, två lyssnade öron, ett inkännande hjärta och ögon som ser mer än vad som visas. Jag vill ha lätt till skratt och lek. Jag vill uppleva än mer av mina barn.

Jag ber mina böner, jag vet att det jag fokuserar på förstärks, även mina egna egenskaper. Min intention är stark och sann och det är det som leder mig framåt, jag är här, jag går vid sidan om mina barn och jag gör så gott jag kan. Jag bugar i tacksamhet för att just de här tre underbara själarna har valt mig att få gå vid deras sida.

Snigelmammelycka

 

Kommentarer till “Första klass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *