Frid vid Siljan

Sitter här vid Siljans strand och känner sådan tacksamhet att det är just här vi skall uppleva mötet med Umasankar och Solen – mötet med oss själva. Den 16-18 september är det kurs i Sunyoga och vi kommer att vara här nere vid bryggan i Siljansrummet och ta del av Sunyogi Umasankars visdom om yoga, andligutveckling och solen.

Lugnet här är totalt, det är bara jag och Siljan som ligger stilla och spegelblank. Jag stannade en lång stund nere vid vattnet efter mötet med Karin på Stiftsgården som visade mig rummen och berättade om gården. Sen åkte jag och träffade Mustafa inne i Rättvik, även han skall delta på kursen. Och nu är jag tillbaka på bryggan igen, jag dras hit. Har nyss ätit en sallad jag köpte med och sitter nu här och insuper lugnet – det bästa ord jag kan finna för det jag upplever just nu är FRID.

   

   

 

 

Kommentarer till “Frid vid Siljan

  1. Jenny Landby

    Det kommer att bli så härligt att uppleva detta med sunyoga. Miljön är stroslagen och med likasinnade kan det inte bli annat än häftig resa innombords och som bommul för själen. *Längtar*
    Tack dessutom för ett skönt starta-upp pass igår!
    Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *