Fyllda dagar

Nu börjar dagarna gå fort. Jag har varit på Bali en vecka och imorgon startar familjen sin långa flygresa hit. Jag vill så gärna dela med er andra vad vi gör här på dagarna och det ska jag. Men just nu är tiden knapp och den lilla lediga tid vi har för oss själva då lägger jag mig gärna i solen eller som idag och njuter av en massage.

Dagarna är fyllda med så mycket givande och lärande och jag har det med mig i mitt hjärta och delar det med er allt eftersom. För så är det med allt här i livet tror jag, det är meningen att vi ska dela det med varandra.

The secret of living is giving

Och jag kommer ha mycket att dela på yogaklasserna i vår. Troligtvis inte så många nya asanas men däremot mer visdom och förhoppningsvis kan jag förmedla en än mer trygg och kärleksfull miljö för dig att möta Yogan i.

Namaste

 

2 kommentarer till “Fyllda dagar

 1. Jennifer

  Så härligt Sofia, nu längtar jag än mer efter dina yogapass! Ha det nu fortsatt underbart och jag önskar dig och din familj en riktigt härlig semester!!! Kramar

 2. malin

  sötaste gullrumpan, det låter som du växer! allt det bästa till din ljufvliga själ, ditt livliga mind och snygga kropp!
  jag har väl bara en fråga, NÄR kommer du hem? ge mig ett datum och hålla mig i tills du landar och solen börjar skina igen?
  puss och tack för att du delar och ger
  loads of love and loads if miss you
  / malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *