Gåva till mig

Livet ger också mycket gåvor. Kanske är det lättare att se dem när det är mörkt, då de kommer som små lysande stjärnor och lyser upp för en stund.

Och jag ser dem, stjärnorna – det är någon som lyssnar, barnen som leker, vänner som ringer, familjens kramar, en hand på min axel, solen som lyser, skratt på radion… det är så mycket gåvor!

Dagen idag har varit fylld av dem. Fika med en vän, en ängel runt min hals och så har jag har träffat en av mina nya klienter och hon var helt underbar, det är lycka att få coacha så fina människor ut i livet. Och mötet med William, chefredaktör på Dalapennan, Dalarnas Författarförbunds egen tidning, var kreativt och givande och jag märker hur mycket passion och glädje jag har inom området.

På tal om passion, så avslutades arbetsdagen med Yoga. Orden räcker inte till när jag vill beskriva vad Yogan ger mig. Det hettar till i ögonvrån i slutet på varje pass när en tår tränger sig fram och hjärtat fylls av kärlek. Yoga är kärlek. Yoga är kärlek till mig själv, den finaste gåvan jag kan ge mig själv.

 

2 kommentarer till “Gåva till mig

  1. sofia Inläggsförfattare

    Vad härligt du verkar ha det och vad glad jag är att Yogan tar form i ditt liv även utanför yogasalen, det är ju det som är det fina när vi kan bära yogan med oss vart vi än går, oavsett om det är asanas vi gör eller friden i sinnet vi känner.
    Bjud in din man vettja, det är väl helt fantastiskt om du kan dela detta med honom <3

    Kram Fia

  2. Maria

    Många tankar till dig Fia. Ta hand om varandra och ta till er alla gåvor som du får och som du har förmågan att se. Jag saknar Yogan i min själ och kropp. Det är svårt att få till nu eftersom vi sommarflyttat och bor 4mil norr om Falun. Men det är otroligt skönt att ha hittat nåt som fyller en, och som man verkligen saknar när det inte finns där. Jag yogar lite för mig själv, så gott det går, på baksidan av huset med utsikt över sjön… Och tänk att det funkar ganska bra. Min man har bett mig om att få vara med nån dag! Stor och varm kram och varma tankar till dig. Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *