Giving

Jag är en ny och ovan bloggare. Jag har aldrig skrivit särskilt mycket i mitt liv, dagböckerna ligger tomma och dammiga under sängbordet. Har aldrig tagit mig tid för att läsa andras bloggar heller. Så detta är en ny förälskelse för mig. Jag skyndar mig upp varje kväll för att blogga en stund – längtar tills jag sitter vid datorn och är igång – känner mig kreativ och får massor med idéer. Skulle kunna blogga dagarna i ända…

Eftersom jag inte känner till denna värld (bloggens värld) någonting alls, så googlade jag i helgen runt på lite bloggar. Hamnade på Carolina Gynnings blogg, vet nu inte om det är särskilt klokt att söka inspiration och idéer på hennes blogg, men den var kul tycker jag.

Och vet du vad, jag fann någonting som fångade mitt intresse väldigt mycket!

Hon skriver om en bok och en film som heter ”The Moses Code”. Och dess kod, GOD  (Givning – Oneness – Destiny). Giving står för att ge och ta emot, Oneness att vi alla är ett med allt, Destiny att vi skapar vårt öde med våra tankar. Författaren är också skaparen av ”The Secret” som beskriver Attraktionslagen som jag själv använder dagligen i mitt liv. Författaren förmedlar ockås med boken att egot – vill ha (get), medans själen – vill ge(give). 

Jag tänker på en skön tröja jag har från Spirit of Maya med texten

The secret to living is giving 

Coachtröja

 

Kommentarer till “Giving

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *