Hälsorapport v 50

Måndag

Intagit mer energi än jag gjort av med idag. Det håller inte för min kroppsbyggnad.

Började dagen med en kort morgonpromenad, uppiggande och skönt!

Tagit hand om mig med Akupunktur, NagelLyxFix, Spikmatta, Meditation, Reflektion och ska nu avsluta med lite lätt Yoga.

Tisdag

Energi och glädje i kroppen! Härligt! Promenad och Yoga har jag utövat idag. Avslutar med meditation. Känner mig i balans. Äter mer sött än jag borde. Tror jag måste avgifta mig lite. Tar oftast 3 dagar för mig att få sockersuget ur kroppen. Men sen äter jag  ju sött igen på fre och lör, så då börjar reningen igen på sön….

Onsdag

Vissa dagar ångrar jag att jag har denna Hälsorapport. Tänker, kan det vara så klokt? Idag är en sån dag…

Har varit och presenterat mig som coach på Arbetsförmedlingen tillsammans med andra coacher, som en liten minimässa. På mässor har utställarna lockbete. Godis. Och även jag mitt Puck… hade godis! Jag som strävar mot hälsan själv. Vad tänkte jag? Skulle ju haft Äpplen istället.

Och inte lockade vi några med vårt godis. Nix. När besökarna glesnade började vi istället nalla gosaker från varandra vi coacher.

Kom sen hem och hade skänkts en påse med Nybakta Glutenfria Lussebullar från min kära mor. Tröck i mig 3 1/2…

En kort minipromenad

Torsdag

Jobb hela dagen. Sen middag med Peab på kvällen. Men min planering var god och jag höll medvetet igen energiintaget under dagen och balanserade detta med en utsökt Italienskbuffé på kvällen. Ingen alkohol, jag körde bil hem. Tyckte tom att lättölen var stark!!! Så den bytte jag ut mot vatten. Ingen fysiskaktivitet idag.

Fredag

Upp i ottan för min morgonpromenad. Skrämde nästan livet ur en granngubbe som var ut för att hämta sin tidning, när jag glatt och piggt hojtade GoMorgon!

Satt hos frissan Jenny på dagen och missade lunchen. Men äta bör man. Så jag hade garderat mig med mellis. Kebabtallrik till middag och därefter fredagsmys med familjen. Lovley Friday!

Läste i en tidning hos frissan idag om en metod för att gå ner i vikt. Den baserade sig helt på tankar och känslor. Jag skall ta reda på mer och återkomma om den. Jag blev mycket intresserad!

Lördag

Började bra, med skön morgonpromenad. Hade inga frukter hemma till min fruktgröt. Så jag gjorde Havregrynsgröt. For direkt efter frukost ut mot stallet. Fick vända hem efter halva vägen. Kramper i magen. Huuu” Blev liggandes hela förmiddagen pga gröten.

Seg och matt gjorde jag mig iordning senare på eftermiddagen. Vi var bjudna på Banverkets Julfest på Stora Björn. Klarade det bra. Skönt! Men kvällen blev lugn och kort. Hemma igen vid 21:30.

Söndag

Promenad vid älven, skönt för själen och kroppen.

Ätit bra idag. Regelbundet och lagoma mängder. Känner mig nöjd. Druckit någon kopp för mycket kaffe bara. Imorgon blir det färre.

Har köpt en dunk AloeVeraJuice från min vän Tove. Nu ska här stärkas!!!

 

2 kommentarer till “Hälsorapport v 50

  1. sofia Inläggsförfattare

    Oh vad bra! Jag vill verkligen dela med mig av mina fram/baksteg och visa att livet är lite upp och ned. Trots mina olika resultat, så är det viktiga i min hälsorapport tankarna jag tänker om mig själv -att jag älskar mig själv oavsett. Och jag önskar jag kan inspirera till att även ni läsare älskar er själva i djupet av ert hjärta.

    Tack för att du läser min blogg. Jag uppskattar det jättemycket.
    Kram Fia

  2. Jennifer

    Även om du ångrar din hälsorapport ibland så vill jag bara säga att den alltid är uppskattad att läsa! /Jennifer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *