Hälsorapport v 9

Måndag

Skön dag, fullbokad med klienter. Ätit bra. Åt nyttigt och sunt även på kvällen. Inget godis, inga sötsaker.

Tog en uppfriskande promenad med Eva. Njöt av en mysig kväll själv i soffan med ett YogaMagasin.

Känner mig energifylld!

Tisdag

Sov över min morgonpromenad, men tog igen det på em och det var ju uppiggande för då sken solen så snön gnistrade! Hade Yoga idag också, min kropp känner sån glädje och tacksamhet över all Yoga den får. Yogan är skön för kroppen och rogivande för själen – jag älskar verkligen Yoga!

Ätit bra och nyttigt idag, förutom en chokladboll som slank ner under ett möte. Egentligen var den inge god, smakade för mycket smör, likväl åt jag upp den – typiskt mig!

Lång arbetsdag, började kl 08.30 och slutade 20.20. Avslutade med miniseans och den tog min sista energi. Går och lägger mig, så är den påfylld tills imorgon…

Onsdag

Känner mig stark och energifylld. Njuter av ljuset på dagarna. Har dock inte hunnit med någon promenad idag och det saknar jag. Ätit bra, förutom en snickerskaksbit när jag fikade med en vän.

Torsdag

Samma känsla som på onsdagen. Nästan lika upplägg idag. Ingen promenad och ätit bra….

förutom att vi på jobbet firade vår kollega som fyllde år. Firade med fika och jag mumsade en Biskvi. Det typiska är att jag egentligen inte tycker om Biskvi, eftersom jag har haft glutenintolerans sedan jag var barn, så har jag ätit alltför många sådana i brist på alla andra gósaker jag egentligen ville äta men inte tålde, såsom, munkar, bullar, wienerbröd, prinsesstårta. Och det lustiga i vårt födelsedagsfirande idag är att kollegan som fyllde år utblev från fikat, då hon var på en föreläsning. Så där satt vi och firade henne med massa onyttigheter och hon var inte ens med…

Förresten, provade mina favorit-smal-jeans idag och dom sitter tajt. Jättetajt! Kan inte andas då jag knäppt översta knappen. Och om jag skulle prova att dra ett andetag, så flyger knappen säkert all världens väg. Jobbar på att komma i dom om några veckor. Jag tycker det är bättre med en jeansmåttstock än en våg.

Fredag

Känns som jag ätit lite för mycket. Lunch med familjen på Agnes Thairestaurang och dom har supergoda kycklingspett.. Middagen blev Taco´s och då äter jag oftast en för mycket…

Höll med relativt bra ifrån gósakerna vi hade dukat upp till familjemyskvällen.

Gick en lång och rask promenad idag – tur jag fick till lite balans på ”In och Ut kontot”

Mentalt lycklig, lugn och harmonisk – oerhört tacksam märker jag att jag är varje dag. Avslutade dagen med att sätta mig på golvet i barnens rum. Barnen sov gott och jag satte mig på golvet och tackade Gud för att jag ”han/hon/den/det” är så väldigt snäll mot mig. Tårar rann av lycka och tacksamhet!

Lördag

Äter sisådär nuför tiden. Mer på inkontot, än utkontot om jag säger så, och det känns på jeansen. Huuu! Och aldrig att jag skulle köpa större stl, no way! Istället gick jag igår och bytte ett par nyinköpta jeans i stl 27, till stl 26. Dom kan jag inte ha just nu, men om 4 v förhoppningsvis. Hehe, där har du min morot!

Men inte brydde jag mig om den moroten idag inte, den fick ligga kvar i påsen. Själv snaskade jag godis, choklad, go mat och drack några öl till kvällen.

En promenad och massa pulkaåkning balanserade åtminstone lite. Men gladde själen desto mer!

Söndag

Idag känns det som jag vaknat skärpt och motiverad. Mycket mer restriktiv med inflödet. Gick en promenad också.

Boostar mig med bra förebilder för att nå mitt mål – dvs 3 kg mindre och traska runt i mina FavvoJeans i maj!

Förresten, fick i veckan hem härliga lyxiga álasalong hudvårdsprodukter (Babor) – och faktiskt så känns huden i ansiktet mer levande direkt. Känner att blodcirkulationen kommer igång, känner mig fuktig och fräsch istället för torr som fnöske som jag var nyss. Ser lite flottig och rosig ut i ansiktet och det tycker jag känns sunt, haha – luktar mumma gör jag också!

 

Kommentarer till “Hälsorapport v 9

  1. Anette B Westerlund

    Hälsorapport …. !!!! ser ut som min idé ( tom) men nya timmar nya tankar eller hur?
    Försvinner på onsdag till landet lånkgalsong kommer åter på söndag , (tänker yoga,kvinnlig kraft samt en enorm drivkraft framåt.)
    Kraaaammmaaar Anette!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *