Happy new You

Jag ser hur mycket som har skett sedan jag kom i kontakt med Oneness i somras och ser mer min resa till Indien i oktober som att det var där det nya började för mig. Det nya har börjat manifesteras i mitt liv sedan dess när jag släppt taget om gamla värderingar och trossystem om mig själv och börjat vibrera i samklang med den jag är.

Nu vilar jag återigen i att allt är omhändertaget, att allt är som det ska, allt är bra. Istället för som många gånger förr varit orolig över framtiden, låtit den oron ta kontroll över saker och ting och planera för en trygghet.
Åhhh, så knasigt tänker jag nu. Låtit oro vara vibrationen när jag planerar för en framtid… som således blir fylld av oro. Ta kontroll över något som redan är omhändertaget, vilken ansträningning, inte undra på att jag varit trött.

Nu vet jag att när jag försöker strukturera och planera för framtiden så är jag i mitt lägre jag eftersom jag vet att själen, mitt högre jag, inte kan planera, den bara är, den är i samklang med allt, med hela universum. Den är en ton, en vibration, en energipuls som är jag och när jag tonar in på den så bara vet jag vem jag är, jag är ett med skapelsen, jag är själva skapelsen.

Som jag ser det finns det inget att planera och framför allt inte göra, jag behöver bara vara här i full kontakt och samvaro med själen, då vet jag vad som vill skapas genom mig, då vet jag vem jag är, då vet jag mitt bidrag till världen. Vibrationerna av mitt sanna jag sänds och pulserar genom hela Universum och allt visar sig vara omhändertaget. Människor kommer till mig och jag visas till dem jag behöver, texter flödar genom händerna, orden talar ur min mun, hjärtat sjunger av kreativitet… det är då jag börjar skapa – inte förr.

Det är stor skillnad på att genom sinnets kontroll (som alltid är baserat på en lägre vibration, som oftast en underliggande rädsla) planera framtiden och att vara i ett med själen (som är den högsta vibrationen och alltid utgår ifrån kärlek) och skapa en framtid, en framtid som inte finns, den skapas i nuet, att vara i själen är att vara i ett med livet, där finns bara nu. Det finns ingen framtid att ta sig till det finns inga gamla lagringar att leta upp, det är nu och det bara är.

Happy new me!

 

Kommentarer till “Happy new You

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *