Happy

Det började imorse med att reportaget om vårt hus Solduva var med i DT´s bilaga Hus och Hem. Det var ett jättefint reportage som speglade mig, familjen och huset. Vi är så nöjda. Jag ska dela bilderna här på bloggen så småningom .

Sen kom Jenny & Ulrika hit på lunch, Ulrika hade med en mumsig broccolipaj. Jag var till Sunyogi Umasankar sommaren 2010, september 2011 bjöd jag hit honom för en sunyogakurs vid Siljan. Jenny var med på kursen och begav sig sedan själv iväg till Indien för att träffa honom igen maj 2012. Nu är det Ulrikas tur, hon åker till hans hemby Lachipur och Universal Peacecenter imorgon. Jag känner så mycket glädje för hennes skull, ända sedan jag var dit har jag längtat att återvända, jag känner (och hoppas) att det är dags snart. Det är magi att visas med honom och ta del av hans visdom och närvaro, han är så ren och ljus. Han är min mästare.

Efter kvällens yogapass, en kärleksboost till fötterna, så kom jag hem och möttes av Nogge och golvmoppen. Nu är han igång muttrade han med glimten i ögat och pekade mot Happy som svischade förbi i full fart. Vasen var vält och nyss hade Maya ropat; Pappa kom! Han hänger i gardinen.

Happy (född Aston) är barnens nyinköpta kattunge. Men vi är ännu lite oense om namnet, Maya tycker han ska heta Crazy.

Happy  Happy & Crazy

 

3 kommentarer till “Happy

  1. Jennifer

    Men vilken otroligt söt kattunge, jag gillar båda namnen :).

    Kom den bilagan med Borlänge tidning igår? Jag läste aldrig tidningen igår, då måste jag hem och titta :).

    Ha en fin tisdag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *