Här sitter jag

Förutom magsjukan under jul så är det mycket barn, familj, pyssel… och så fort tillfälle ges är jag inte sen att slå mig ner framför en OM (Oneness Meditation, deeksha Online), förbereda kommande Onenessevent och kurser, meditera och såklart skriva, skriva, skriva… ifall det är någon av er som undrar vart jag tagit vägen.

Bloggarna är inte detsamma, det blir säkerligen samesame för många av er när ni läser inläggen. Det andliga är här för att stanna och det är så fridfullt och stilla att vara i den energin att jag inte finner mycket att knysta om. Det händer så oerhört mycket inom mig, det är som att jag färdas fram på något expresståg och hela landskapet förändras fast jag bara sitter här. Det gamla när jag ska leta fatt i det är alldeles för långt bort för att finna, några hundra mil bort så där, men jag minns det och jag vet så väl hur det var, så det är svårt att förstå att det inte är kvar. Det är bara gamla minnen… nu är det något nytt och vackert att ta del av. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Tåget som lämnade vid en kaotisk myllrande perrong stannar nu till mitt i den vackra naturen och jag får möjlighet att kliva av… det är där jag sitter nu ifall ni undrar.

 

2 kommentarer till “Här sitter jag

  1. Sofia Savita Norgren Post author

    Ja, jag tänkte nog snarare att det är samesame varje dag nuförtiden, att den gamla blogg’stilen’ (eller vad man ska kalla det) är bortblåst och ersatt av dessa andliga budskap, klipp och tankar (samesame, liksom ;)) Hahaaaa!!!!

    Tack för att du är en del i att förgylla bloggen och även mitt liv Lena – Kärlek <3

  2. Lena Landby

    Bloggarna är absolut inte samesame för du har fått ett annat Ljus, andra insikter om vad som verkligen är viktigt och mindre viktigt. Du sprider det du ska sprida och låter oss andra gro under dina vingar – vissa flyger snabbare och vissa övar sig att lyfta sina vingar och pröva och allt är rätt, i rätt takt och i rätt tid.

    Min tågresa i Livet just nu är att jag ska känna och leva i min kreativitet och det är exakt där jag ska vara just nu, för det tar mig till högre höjder och jag finner stillheten i det jag gör – lugnet och tystnaden som ”låter” och har ett ljud jag sällan hört förut…. och Livet är sååå skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *