Hälsorapport v 26

Måndag

Ingen träning och mycket gósaker, kändes direkt, magen smått svullen. Det kom med chokladbitar i fruktkorgen på jobbet och en chokladkaka låg i köket på min mottagning, jag trillade rakt i fällan….

Själsligt bra dag – känner mig lycklig och tillfreds med livet! Halleluja!

Tisdag

Morgonpromenad och Sunyoga – frukost en grön drink och kaffe. Vrålhungrig till fikat på jobbet, tröck i mig 3 knäckemackor och varmChoklad. Äpple till mellis. Sallad (världens största portion, då det var självplock) till lunch, mindre portion Kassler och ris till middag. 3 smågodisar ur gömstället i skåpet, som inte är något gömställe nå längre, då alla i familjen känner till det. Grön smootie och en macka till kvällsmellis + 2 koppar kaffe.
Yoga på lunchen, underbart!
Tänkte sätta mig på mottagningen och jobba i eftermiddag, men eftersom solen sken så kändes det fel att gå in. Så jag åkte och satte mig vid en sjö istället och njöt av naturen och solen medans jag jobbade – perfekt!

Orreterad (som Oscar säger) har jag varit på eftermiddagen, lättretlig. Kan vara pms, kaffespeed, godisbegär… känns inte bra iallfall. Håller mig undan så gott jag kan så inte övriga skall lida av mitt humör. Drog mig undan och målade en utemöbel, ganska bra sysselsättning förutom att jag tycker det är lite tråkigt och får jobba med tålamodet.

Lite meditation och sen i säng så är jag nog primaballerina imorgon igen…

Onsdag

Ingen primaballerina slog upp sina ögonen INTE … Nogge drog tidigt till jobbet, så morgonpromenaden fick vika åt sidan, och det bekom mig inte, då jag vaknade riktigt trött. Ingen promenad, ingen sunyoga. Ingen bra start på dagen och ingen bra dag…

Efter en lättlunch då jag knaprade i mig en räksallad som mättade som ett glasvatten spårade det ur… dubbelnougat, lakritsgodis (köpte en hel påse, tänkte bara ta några, när kl var sex, var alla slut), 1 1/2 bulle (alltså en och en halv, inte elva och en halv – än finns det spärrar, haha) 2 port jordgubbar med vaniljvisp… Slurk! Urk!

Tackar Gud för att imorgon är en annan dag!

Avslutar ljuvligt – jag och Nogge för Eye To Eye Meditation, halleluja!

Torsdag

En kort morgonpromenad och Sunyoga.

Ganska hektisk dag med fullspäckat schema. Flängde än hit, än dit. Behöll ganska bra lugn ändå. Sugen på nått hela tiden, suck. Som tur är lyckades jag manöverera bort gottainköp och gósaker – det var mer flyt än beslutsamhet, men jag är tacksam ändå att det funkade…

Känner mig pluffsig av socker och kaffe. Tror iallafall att det är det som ger mig den känslan. När kommer min förändring? När är jag redo att ta det avgörande steget och drastiskt minska detta i mitt liv …

Som coach vet jag att den stunden är NU, att kraften ligger i att göra det NU med en gång… ändå väljer jag att vänta lite till… återkommer garanterat i ämnet, haha

Fredag

Försov mig från min morgonpromenad. Men gick upp och gjorde Sunyoga. Skönt!

Arbetade på förmiddagen och sen hämtade jag barnen vid lunch och dom får nu 6 veckor Sommarlov – det känns gott i hjärtat!

Härlig eftermiddag med familjen på Peace & Lovefestivalen – underbar stämning och solen värmde! Lycka!

Fortfarande ständigt sugen och missnöjd känsla i kroppen. Känner ingen balans. Lite lättretlig också, börjar jag få pms-besvär månne? Hoppas det är det, för då går det iallafall över inom ngn dag. Och återkommer ”bara” en vecka i månaden. 3 bra veckor, en mindre bra vecka, det är ju iallafall 75 % positivt isåfall!

Lördag

Fyllt på energiförrådet rejält! Huuu, godis, fika, Sibylla, Taco´s – you name it!

Började iallafall med en skön morgonpromenad och några sekunder Sunyoga, kom iväg så sent (06.15) på promenad och solen kändes för stark. Sen blev det en pustande cykeltur till Oscars match. Såå varmt idag, försökt hålla vätskebalansen på mig själv och barnen.

Kroppen känns svullen av två anledningar, mitt stora kaloriintag av onyttigheter och solens värme – obalans skriker kroppen, och hoppas att någon som bryr sig lyssnar… Mental & själslig harmoni och balans – njutit av en underbar dag!!!

Ville inte somna… högsommarvärme i huset – Jay Z spelar för fullt 3 km bort och jag ligger och njuter av musiken, stämningen, jublet mellan låtarna – den positiva energin färdas långt och jag ligger där på natten (konserten slutade ca 02.00) och njuter och gläds! Wow! Borlänge är magiskt! Nuet är magiskt!

Söndag

Sent igår kväll fick vi erbjudande att följa med på segeltur idag, tidigt i morse bestämde vi oss för att anta erbjudandet.

Så upp i ottan för att packa matsäck, badkläder, solskydd och mängder av vatten för en heldag till sjöss. Och begav oss iväg mot hamnen i Västerås en tur på Mälaren.

Bad, sol och stillsam retreatkänsla genomsyrade denna ljuvliga dag – kändes lyxigt och avkopplande. Tacksam!

 

Kommentarer till “Hälsorapport v 26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *