Heldag med Oneness

Min agenda under Izabelles tupplur (som jag hoppas blir lång) är att förstärka kunskaperna i Oneness, jag har en hel del underbar litteratur att läsa så att jag är väl förberedd inför helgens Awakeningkurs. Jag ber om att min högre intelligens, ett öppet hjärta och givetvis ett gudomligt ingripande ska sammanstråla under helgen. Jag känner full tillit att det kommer bli så, helgen känns magisk och tiden är mogen. Nu är det dags att vakna upp till dem vi verkligen är.

Om jag hinner så tar jag också en OM, en (ögon)deeksha över nätet, Marlene Popiel är en vacker själ som satt samman ett schema över världens OM-meditationer så att vi alla kan få tal del av dem på ett enkelt sätt. Du finner schemat och kan läsa mer om OM på hennes fina hemsida: Ett med livet.

Ikväll är vi flera inom Oneness som träffas för en deekshakväll i Dala-Husby. Min ambition är att jag snart utbildat (just nu är jag den enda aktiva trainern/läraren i Dalarna som jag förstår) många deekshagivare i Dalarna och att sådana här träffar sker lite var om i trakten. Deekshakvällarna är fulla med kärlek och värme och med syfte att öppna upp oss själva för ljuset, gudomligheten inom. Och givetvis glädjen i att möta andra vackra själar och spegla oss i varandra.

Önskar du att jag kommer och håller en Awakeningkurs (initierar/utbildar deekshagivare) på din ort eller med dina vänner så är du givetvis varmt välkommen att kontakta mig. Jag är bara så innerligt tacksam varje gång jag får dela med mig av Oneness, det ger mig så mycket mening att hjälpa andra öppna upp för sitt sanna jag eftersom jag själv nyss gått den inre resan och finner ingen större glädje än att se andra få göra detsamma.

Det finns andra vackra kurser (eller borde kanske nämna dem som ceremonier) inom Oneness och som jag också håller i t ex Health course, Wealth course, Bhakti Yoga, 64 deeksha. Mer information om Oneness finns på Oneness Nordic.

 

 

2 kommentarer till “Heldag med Oneness

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Vad fint om du vill delta på träffarna. Vissa annonseras ut på Oneness Nordic, men kom gärna in och bli med i Facebookgruppen ’Oneness Dalarna’ där finner du säkert många som du känner igen 🙂

  Välkommen!
  Kärlek & Solsken
  Sofia

 2. Anna Finne

  Namaste Sofia! <3
  Tck för den fins energi du sprider! <3
  Är deeksha givare o skulle vilja komma i kontakt med,andra deeksha givare i Dalarna. <3 Vara med på / skapa deeksha träffar. <3 Har du kontakt med,andra deeksha givare i Dalarna? Har ni träffar? Ha det underbart! <3
  Ljus o kärlek din väg! <3
  Namaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *