Helt vanlig tisdag

Min helt vanliga tisdag var planerad lite annorlunda än utfallet. Planeringen var jobb, yoga, behandlingar osv. Men när jag vaknade i morse sa min kropp något annat. Den sa till mig att den är trött, febrig och att halsen ömmade.
En helt vanlig tisdag för nått år sedan hade jag snabbt lagt på luren när min kropp ringt upp hjärnkontoret för att be om ledighet och vila. Hjärnkontoret där uppe var inte tolerant mot vila och beviljade absolut aldrig ledigt. Men nu är det tack o lov annorlunda. Vet inte om jag kopplat ur jacket helt mot hjärnkontoret, det fungerar nog fortfarande. Men jag har lagt större och större makt i mina beslut i hjärtat och i kroppen. Så en helt vanlig tisdag nuförtiden ringer min kropp upp hjärnkontoret och berättar att den kommer ta sig lite vila. Vila så länge som den behöver. Vila utan dåligt samvete.

Och här sitter jag nu en helt vanlig tisdag på min altan, inbäddad i filt, dricker ingefärsvatten och Echinaforce. Kroppen är på återhämtning. Mitt hjärnkontor har paus och mitt hjärta har frid.

Gåva från Elin

Vardagslyx – idag, helt apropå så fick jag en jättesöt present av min vän Elin. Tänk att en helt vanlig tisdag kan bli så härlig!

Tack Elin

 

Kommentarer till “Helt vanlig tisdag

  1. Elin J.

    Tack för en underbar dag i tiden tillsammans med dej!
    Go’ natt & sov så gott i ”sju’nde himmel”!
    Kram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *