Hemmakväll

Märker att jag ser mindre och mindre på tv. Jag väljer hellre att blogga eller surfa en stund på nätet. Finner mycket på nätet, Sunyoga i Indien och Yogalärarutbildning på Bali tex. Men begränsar mig helst till en timme om dagen, det blir lätt att jag fastnar annars.

De flesta kvällar avslutar jag en stund med levande ljus, lugn musik och yoga. Gör min Jappa – upprepar mantra, eller reflekterar skönt över dagen och det jag är tacksam över.

Ikväll struntar jag helt tv´n och laddar istället webbradion för att lyssna på Sommarpratarna Per Holknekt och/eller Anna Bråkenhielm. Om jag inte orkar lyssna på båda, sparar jag en till en annan kväll.

Har fått tips på skolan att deras berättelser skall vara väldigt inspirerande!

 

5 kommentarer till “Hemmakväll

 1. Fia

  Christina: prova med en gång du, haha Själv har jag lite fördröjning och det tar ett par veckor upp till ett par månader innan det slår in 😉
  Men med tillit och tro så slår allt in!

  Gunilla: 108 pärlor är det på Mala (halsbandet) och att upprepa många gånger är magin – så kör på bara vettja 😉

  Vad roligt med erat intresse! Skoj!
  Kram Fia

 2. Christina

  Om man vill att nåt ska hända snabbt – räcker det med att man säger det en gång då???
  Så händer det nästa dag typ! Den drömmen lever jag i…KRAM till båda

 3. Fia

  Oh, lyckost dig – själv strulade det… eller nätet var segt och datorn buffrade och buffrade tills vi somnad in både jag och Nogge. Gör ett nytt försök ikväll igen, och denna gåna laddar jag radioprogrammet innna 😉

  Jappa – är när man upprepar ett mantra (eller varför inte en affirmation) för sig självt. Helst skall man göra sin Jappa varje dag i 40 dagar – think it, say it, feel it – (och efter 40 dagar) live it!

  Kram Fia

 4. Gunilla

  Lyssnade en hel del i somras på sommarpratarna. Både på webben och live. Såg ditt inlägg om Per Holkneckt igår kväll, så jag la mig på soffan och lyssnade till hans oerhört spännande resa. En fantastisk entreprenör som ifrån ingenting reser sig och blir så imponerande framgångsrik.

  Ps Vad är jappa förresten? Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *