Hjälp vid ångest

Här kan du se min senaste youtube-video; avslappning vid ångest. Tyvärr är det många som lider av ångest och oro, och samtidigt blir jag glad att ni som lider av det söker hjälp, via avslappningsklipp (som mina) eller kanske i samtal och annat. Det finns hjälp att få och det går att lindra sin ångest på naturliga sätt eller kanske bli vän med den (som jag själv blivit och på så vis har den lindrats) eller bli helt fri från den. Bara genom att söka hjälp är du en god och mycket bra bit på väg. Önskar dig hälsa och välmående!

Namaste Savita

 

2 kommentarer till “Hjälp vid ångest

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Åh, Liz jag blir så oerhört berörd av det Du skriver. Tusen tack!
  Jag har kommit till en känsla av så mycket glädje att dela med mig av klippen efter en tid med mycket motstånd som var grundat i min självkänsla, så det betyder mycket för mig att läsa Dina rader. Tack <3

  Du ger mig mening och inspiration att fortsätta.
  Namaste
  Savita

 2. Liz Eriksson

  Tack så mycket Savita för alla dina filmer och
  De senaste 2 filmerna om ångest och om rädsla .
  Blir roligt och spännande att fortsätta följa dig med
  dina filmer . Det har blivit en rutin för mig att varje
  kväll att lyssna på dina filmer ,, tack för dina filmer Savita !
  De har hjälpt mig mycket ! Det bästa är att du har olika
  sk teaman i dina klipp som jag tycker är så bra .
  Jag kan säga att jag har lång väg kvar vad gäller min
  ångest ( som jag levt med i många år ) men jag har
  fått en helt ny medvetenhet om min kropp och mina
  kroppsliga och mentala signaler som gjort att jag
  blivit mera disiplenerad att ta den där ” stunden ” att
  att lugna ner kroppen , andningen och tillslut också
  tankarna som hehöver stillas . Vill än en gång tacka
  dig så mycket bästa Savita ,,, Namaste <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *